fotboll!

just nu sitter jag och tittar på fotboll, tittar på Spanien - Holland (finalen i VM 2010) det är en ganska bra match, tur att vi spela in den x)
Imorgon blir det att åka till Norrköping eller Eskilstuna för att shoppa kläder :)
puss o karm!

RING!!!

skulle vilja att alla ringer till det här numret: 099 414 04!!! ring innan 22.30!! jag skulle bli jätte tacksam om ni ringer :)

Fredagsmys..

NU ÄRE FREDAG!!! Det här kommer att bli en bra helg :) jag får sova ut på måndag också för då är jag ledig :D
aja men iallafall så idag när jag skulle åka med bussen hem så åkte den som vanligt ner till Duve först men sen så skulle han tillbaka till centrum där jag och många andra hade gått på, och han trodde att det var så han skulle åka så han tänkte släppa av oss vid centrum igen :S asså fatta han inte att typ alla gick på i centrum och ingen gick av vid Duve så vem fan vill åka tillbaka till centrum igen då???? men tillslut var det någon tant som gick och prata med honom haha.
Nu ska jag ringa till pappa och säga att han ska köpa chips :) man måste ju ha något att äta när man ska se på idol :D
puss o kärlek!

TILL LOLLO!

jag tycker vi har vart lite dåliga på att träna på gymmet under en ganska lång tid nu, så när ska vi börja träna igen?? Jag börjar ju tappa mina muskler haha (skoja) men jag är ganska taggad på att börja träna lika mycket som vi gjorde förut :)
Bästa
puss o kärlek

Jaha...

Jaha nu sitter man i skolan och har tråkigt. jag börjar om 2 timmar och 30 min,,
SOMMAR!!!!
puss o kärlek!

hemma :(

Jag är hemma idag för jag mår inte så bra, men jag vill inte vara hemma :(. Det är så tråkigt att vara hemma! Imorgon ska jag till skolan och jag skiter i att jag är sjuk, det är såååå mycket roligare i skolan än vad det är hemma...

READY, SET, GO

Idag har jag så jävla ont i kroppen sen igår när det var cup. Det värsta är att jag inte kan skratta, för jag har så ont i revbenen :/...
jag vet inte vad jag ska göra idag, hela den här dagen är värdelös. jag skulle behöva plugga men jag har absolut ingen lust med det, jag önskar att det ska vara den 22/12 nu!! för då är det lov och då behöver man inte plugga till en massa prov... men men nu är det bara att gilla läget och ta dagarna som dom kommer.
puss

håller på att bli sjuk...

jag tror att jag håller på att bli sjuk :( det är inte så bra.. jag åkte hem från skolan idag för att jag inte mår så bra :/ åå jag måste må bättre imorgon för då äre fotboll :) nu ska jag kanske titta på någon film och senare blir det idol ♥
Jay Smith ♥                                                       Minnah Karlsson ♥
mina favoriter,, ska ringa o rösta på dom ikväll!!
puss o kärlek.

Amanda damp!

Amanda har ett problem, hon klara inte av det kvinnliga snacket vid bordet bredvid, måla naglar och prata smink brukar ju vara helt normalt.. eller? Amanda har ju en hel del manliga hormoner som flyter runt i kroppen och detta tjatet och kvinnliga produkter får Amanda att bli galen.
HELT JÄVLA FUCKING CRAZY FAKTISKT, HON VILL DÖDA OSS ALLIHOPA!

ledig.

idag har jag vart ledig från skolan, alla HP lärare har vart i Stockholm på någon kurs, så vi fick en ledig dag. men det blir att gå till skolan imorgon :/ dom kunde ju ha vart på kurs två dagar :) men ne det blir aldrig som man vill. 
puss o kärlek.

Super Nöjd!

Nu har jag fått lite annan färg i håret haha. Lollo slingade mitt hår idag, är super nöjd :D tack Lollo! det är lite konstigt att titta sig i spegeln nu för jag känner typ inte igen mig själv :O haha. Jag undrar om det är någon som kommer känna igen mig i skolan, det kommer jag att få reda på på fredag, för imorgon är jag ledig :D nu ska jag sova!
puss o godnatt!

imorgon

Imorgon händer det, jag ska slinga håret :D Det kommer bil första gången jag får en ny färg i håret xD jag är sjukt taggad. Nu måste jag plugga har ganska mycket jag ska göra men det viktigaste är engelskan, vi har fått i uppgift att låtsas sälja något, jag ska försöka få dom andra att vilja köpa en iphone 4, det kommer nog bli ganska svårt, men jag har mina knep haha ;)
Puss o Kram

Ullared...

idag kommer mamma och pappa hem från Ullared :) jag tror att dom skulle komma hem vid 4, så när jag kommer hem så måste jag städa lite haha undra varför x)... När dom har kommit hem så blir det nog att hjälpa till att packa upp allt. Senare ikväll skulle jag vilja slinga håret men det blir nog träning istället :/
Puss

hemma

kom just hem från skolan, vi slutade kl 14:50 sen gick jag och Myriam på stan, träffade hennes vänner så dom följde med oss till H&M. Det var jätte roligt haha skratta som fan :) Myriam är lite knäpp så det blir alltid kul x) eller hur kebab!? Senare ikväll ska jag till Lollo :) blir nog kul x)
Puss

Jag kan bara inte förstå dig!

Jag kan bara inte förstå dig.... Hur kan du ha ändrat dig så mycket? först var du den personen man kunde lita på sen helt plötsligt så kan man inte lita på dig. Du blir bara drygare och drygare för varje gång jag skriver eller pratar med dig!! Om du inte vill veta av mig så säg det bara, så behöver jag inte lägga ner tid på att försöka komma på varför du är som du är mot mig!
...............................
MY HEART IS BROKEN
AND THE ONLY ONE WHO
CAN FIX IT, IS THE ONE
WHO BROKE IT...

SNÖ 

Det är massa snö ute och fyfan vad halt det är! jag höll på att ramla minst 100 gånger när jag gick till bussen och när jag skulle gå från bussen till skolan!
•puss•

söndag igen!

Jaha då var det söndag igen, och imorgon är det skola igen, ska bil ganska kul att träffa alla små gullungar igen :D Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra :(... Jag skulle vilja gå ut och ta lite kort men jag vet inte om min kamera vill fungera för ibland så är den helt knäpp och vill inte ta några kort :/. men jag får göra ett försök :)
senare ikväll blir det nog träning!
puss på er!

4 Nov 2010

Här kommer lite bilder på mig och Lollo x)
PUSS..

RSS 2.0