3 timmar bara!!

Nu ska jag sitta i skolan och vänta i 3 jävla timmar på att jag ska ha ett utvecklingssamtal!!! kunde hon inte ha tagit en lite bättre tid? och just en måndag också när jag slutar tidigt och allt!!! kunde det inte ha vart en onsdag istället men nej en måndag ska det vara på!!! jag blir så irriterad!!
jag har iallafall en dator så jag ska inte klaga allt för mycket :P

27/2-2011

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har städat lite och fotat en hel del. Snart ska jag kanske följa med och kolla på när anton ska spela innebandy!
här kommer lite bilder :P
roligt man kan ha asså x)

slingat håret!

idag så slingade Lollo håret på mig, det blev jätte bra :). Hon gjorde även tre flätor på ena sidan men dom fick inte sitta kvar länge för när mamma kom hem så tyckte hon att det luktade konstigt om mitt hår så det blev att tvätta det igen.
(sorry lollo blev bara tvungen att ta bilderna ♥)
Nu ska jag titta på film, men jag vet inte vilken :P haha

HEMMA!

Idag blev det att vara hemma, jag hade så jävla sjukt ont i huvudet när jag vaknade :O så jag fick vara hemma!! Jag sov ganska länge haha till halv 12, jag kommer nog inte kunna gå och lägga mig tidigt ikväll! jag måste lägga mig tidigt för imorgon ska jag spela cup igen, haha roligt roligt :D
åå jag vill åka skidor :) ♥
puss

Jaha då har man vart och tittat på hus!

Igår var jag, mamma och pappa iväg och tittade på hus, det var inte jätte kul men vi har hittat ett hus om vi skulle kunna tänka oss att bo i :). Vi kommer att fortsätta att leta för vi ska sälja huset till hösten eller början av nästa år. Aja nog om det idag ska jag och Emma T till kuriren och svara på några frågor! Jag är ganska nervös redan nu men det ska nog gå bra :D.
puss

kom just hem från träningen

Jag kom just hem från träningen, det var en ganska lätt träning och det var kul i början iallafall....

puss


fotboll

Nu är man tillbaka till bloggen igen då!
Det har inte hänt så mycket under dom här veckorna men i lördags så spelade jag fotbolls-cup. Det är verkligen en cup jag kommer minnas för livet. Det var för första gången vi tog oss till final!!! första matchen var vi inte så bra vi förlorade med 4-1, andra matchen vann vi med 1-0 och sista matchen i gruppspelet vann vi också med 1-0 och eftersom vi hade vunnit två matcher så gick vi vidare och fick spela semifinal det blev en riktig rysare det stod 1-1 efter full tid, så det betydde att det skulle bli straffar, eftersom att jag är målvakt så hade jag en ganska stor uppgift men jag gjorde det väldigt bra släppte in 1 av 4 straffar och sen sista straffen tog jag väldigt snyggt, tog den ganska långt ut på höger sida sen var det bara för en av våra spelare att sätta sin straff och då skulle vi gå till final o såklart så gjorde han det :) sen finalen förlorade vi med 3-2 vi spelade mycket bra men alla var typ slut efter semimatchen. Men vi är glada för en silver medalj :D

RSS 2.0