Finally, I can smile again!

 

Allsång i Katrineholm!

Har vart på allsång med Lollo och Molly Sandén var där och gästade!
 
 
Molly Sandén med låten Unchained....
Gabriel Forss med team Gabriel.... 
Molly med låten Rollercoaster....
 
 
Bästa! 
 

this lady is sleeping!! ;)


Blåbärsplock med Zäta..

Mitt resultat efter typ en timme ;) haha jag älskar att blocka blåbär :D Eller!?
skogsmulle nr 1 :D haha. ♥ 

Från 11 juli

I onsdags då så kom Mammas jobbarkompis Micke med Jessica + barnen och Sandra (också mammas jobbarkompis) hem till oss. Mycket trevlig kväll även fast jag blev tvungen att gå undan ett tag och plugga lite :/.. Tror aldrig jag har skrattat så mycket under en sådan här kväll någon gång!! Tack Sandra för den upplevelsen ;) 
 
Roligaste var nog när Sandra kröp under bordet för att busa med Micke's yngsta son som är 4-5 år, och Micke reser sig och tar Sandras vinglas och gick till köket haha hon var absolut inte full men det så så roligt ut! ;)
Ingen av Micke eller Sandra tyckte att vinet var speciellt gott så det var därför han tog det! 
En liten och mycket söt igelkott kom på besök!
 
Denna bild får avsluta detta inlägg! snart ska jag gå och lägga mig är as trött efter att ha jobbat i 9 timmar!! så godnatt ♥  
 
 
    

..

One last time....
 
 
 

Golf!!

Har tillbringat dagen på golfbanan! Mycket roligt må jag säga. Det är otroligt vad en sport kan göra med en. Bara trollbinder en på ett sådant härligt sätt. Känslan går knappt att förklara. Den där pirrande känslan i magen, och lusten efter att lära sig mer är så otroligt stark. Sjukt konstigt är det i alla fall.
 
puss
 
 
   
 
      

4 juli 2012

Jaha nu sitter jag inne på mitt rum och har allmänt tråkigt!! om ca 40 min ska jag åka buss in till stan för att sen åka till körskolan och köpa ett "packet" så att jag inte behöver köpa styck-lektioner ;)
 
Sen när jag kommer hem ska jag o pappa upp till fotbollsplan och träna lite sen blir det nog att avsluta kvällen i spabadet!!
 
puss 
 
 

RSS 2.0