själv!


Nu sitter jag i skolan, vi börjar 10:15 :/ och jag sitter SJÄLV här, jätte tråkigt! Alla kommer typ när kl är 10:00 :(
Ikväll blire att åka och kolla på när Anton ska spela innebandy! x)
blid: Feffe och Anton när dom typ var 11-12 år,, haha dom här muppar. ellerhur lollo!?
puzz o kram

SÖDERMALANDS FF F94

Jag har fått en kallelse om distriktlaget :) asså jag är så jävla glad, fatta det här kan va min chans. vi har första träningen den 10 okt då kommer alla 30st att vara där, sen har vi två dagars träningar 16-17 okt och då är vi också 30st. sen efter det kommer det tråkiga och svåra, det är träning + match den 23 okt men då är vi bara 22st och sen kommer det en träning + match igen den 31 okt och då är vi bara 20st sen är det sista uttagningen det är den 5-7 nov och då är det cup och det är bara 16st som kommer att bli uttagna till det och dom är liksom södermalands distriktslag.
Jag hoppas att jag är en av dom där 16st x)..
puss o kram

---><---

Jag hade tänkt mig att jag skulle gå till skolan idag för att göra det där provet men så blev det inte mamma ville att jag skulle va hemma en dag till.. Det är skönt att få vara hemma och sova men jag missar så mycket i skolan och jag måste jobba hårdare för att komma ikapp :/..
+ att jag ville till skolan idag för att jag skulle gymma. jag saknar gymmet otroligt mycket. men nu blir det ingen träning på gymmet fören på fredag :(..
KRAMIZZAR x)

Hemma

idag var jag hemma från skolan, jag har jätte ont i magen :( men jag ska gå till skolan imorgon. jag har ett prov som jag vill göra, istället för att göra det provet sista tisdagen nästa månad. då kommer jag ha glömt allt och så kommer jag få båligt betyg..
nu ska jag titta på tv.

ha det bra!
puss!

mobil

ska jag köpa den här mobilen?
jag funderar på att köpa den här mobilen, men jag vet inte om det är så bra.
någon som vet om mobilen är bra?

kramizar x)

jag är klar!

nu sitter jag i skolan och har turism vi har ingen lärare men vi fick uppgifter att göra, vi skulle läsa kap 3 och göra uppgifterna 3:2 och 3:3,, dom uppgifterna vad dom lättaste jag någonsin har gjort men det är bra jag som är klar. alla andra sitter och gör annat. asså det är typ ingen här som kommer få bra betyg för om man inte gör uppgifterna så blir man sänkt och eftersom jag gör uppgifterna så får jag bäst betyg :D bra för mig!!
hare bra!

foto

Igår hade vi skolfoto och jag fick sitta ner :) helt otroligt jag som är 175 cm lång fick för först gången sitta ner. inte för att jag tror att man blir bättre på fotot för att man sitter ner. Jag känner på mig att jag blundade på varje kort han tog så det kommer inte bli bra. Nu sitter jag helt själv i skolan ingen har kommit än. alla kommer typ om 40min eller senare. om jag inte hade haft specialidrott så skulle jag ha kunnat tagit moppen, men nu får jag sitta här och lyssna på musik x).
(Träning ikväll! Lollo du MÅSTE komma annars bilre tråkigt :D)
puss,,

tråkigt!

nu sitter jag i skolan och väntar på att första lektionen ska börja, men vi börjar om typ 45 min. idag har jag specialidrott och nu gäller det för vår tränare att det är en bra träning, för annars tänker jag ta bort fotbolls lektionerna. ikväll blir det att gå och lägga sig tidigt för jag är så jävla trött. men först ska jag se på idol det är så jävla bra så det kan man ju inte missa :)..
kramizar

Fredag...

NU ÄR DET FREDAG :D.. idag har jag först vart i skolan och sen när vi hade slutat så skulle jag gå till centrum och då kommer det en bli som kör förbi och tutade, jag såg personen som vinkade men fattade inte vem det var, men sen när jag så registreringsskylten så fatta jag att det var lollo,, jag kände inte igen henne för hon har klippt hellugg, (fett nice). det såg ut som en helt annan person.. aja men nu ska jag iallafall titta lite på tv.

GRATTIS TILL FEFFE SOM BLIR 15 ÅR IDAG.
puss o kram

Fotboll...

Igår var jag för första gången med på specialidrotten, det var så tråkigt att jag kanske tänker ta bort det från mitt schema :/.. men jag kommer ge den en chans idag också.
Senare ikväll blir det träning igen fast med Gif :) det kommer säkert bli mycket roligt x)
Puss o Kram

skolan!

Nu sitter jag i skolan och har svenska, vi fick just ett grupparbete om sagor (tråkigt) vi ska hitta lite fakta. jag låter dom andra i gruppen arbeta hehe.
Det kommer att bli en lång dag idag för vi slutar 12:30 men jag måste stanna kvar här för jag ska träna med pappa på gymmet kl 4 så jag måste gå runt och försöka hitta på något att göra :/
om någon är i stan under den tiden så riiing mig :D

puss o kram

Prov!!!

idag fick jag reda på att vi har prov imorgon och på måndag, så nu sitter jag och pluggar som fan xD
Fast det är en "bra" dag imorgon för jag får min dator (från skolan) men vi ska sitta i 3 timmar och lyssna på hur den funkar... jag kommer iallafall inte fatta något av det dom kommer säga så varför ska jag sitta där??

Dom har delat in klassen i två delar (till datakursen) efter klasslistan det blev A till K är andra gruppen och L till ö är första gruppen och jag är med i andra gruppen allså A till K.. och vi har datakursen kl 13:00 till 16:00 och dom andra har från 9:00 till 12:00 och efter dom slutar då kl 12:00 så får dom gå hem, men vi ska först ha lektion kl 10:15 och sen en lektion kl 12:00 och det tycker jag är lite konstigt för halva klassen slipper provet och matte lektionen.
jag skulle vilja ha reda på vem som kom på den dagen!!! den ska jag snacka med hehe x)

puss o kram!

RSS 2.0