Höstbilder!


2011

Har kört bil nästan hela dagen i dag! Tycker det är väldigt kul nu när jag får/ kan köra på dom "stora" vägarna :) har även börjat med att starta i backe och för att vara första gången jag gör det så tyckte jag att det gick riktigt bra fick bara motorstopp 2 gång ;) Nu ska jag titta på en film!


jävla skit skola!!

Fyfan jag håller på att lacka ur på min jävla skola!!!!!! När pappa kom hem så sa han att jag hade fått skolk från matten :O asså jävla IDIOT mattelärare! Vi hade trafiksäkerhetsdag och då missade vi två lektioner och ena var matten! Men fick man frånvaro på ena lektionen NEJ men fan från matten!! Jag blir så irriterad! Linden har blivit en sån jävla skit skola! fan vi får tilloch med äta på papperstalrikar och dricka ur pappersmuggar!! Nej fy! tur att det bara är 1 och ett halft år kvar!!

2 lektioner kvar!!

Två lektioner kvar :D Engelska och svenska!
Två väldigt sjuka personer!! ♥♥ puss!

I'm not stupid!

This is stupidI'm not stupidDon't talk to melike I'm stupidI still love youbut I just can't do thisI may be dumb but I'm not stupid.....

illa!

Igår mådde jag så jävla dåligt! Jag orkade knappt se idol. Men jag såg iallafall sista framträdandet, sen gick jag och la mig! Kändes som om Andre´s sjuka gick igenom tv:n och träffade mig! kändes som om jag skulle spy hela tiden och mitt huvud höll på att sprängas i 1000 bitar! Men idag mår jag hur bra som helst, sjukt konstigt :s Har bara den där nervösa känslan i magen inför morgondagen :o
puss

Citat

"Det är inte så farligt om man har olika färg på huden. Det viktiga är att man har lika färg på hjärtat."
.
"Du vet väl om att du är värdefull."
.
"Everything will be okey in the end, if it´s not okey, it´s not the end."
.
"Nobody could ever replace you"
.
"A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are"
.
"Everyone need something to hold on to. I wanna be that thing for you."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jaha! frågade just Lollo om hon skulle med ut och träna i regnet men nee det ville tönten inte! Så snart ska jag själv ut och träna lite (härligt). Vet inte varför men det är så sjukt härligt att springa när det regnar :s.

!!!!!

Herregud!!!!!

MEN VAD ROLIGT!!!

Så roligt det är att sitta hemma helt själv en fredag :O Nee fan vad jag hatar mitt liv just nu!! Går ju fan runt här hemma och pratar högt med mig själv!! (riktigt illa)....haha.

Äta och plugga är inget jag rekommenderar! Förut så satt jag och pluggade samtidigt som jag åt glass och nu har jag lyckats kladda ner hela boken (lyckat) haha!! x)

12 okt.

Igår övningskörde jag och det gick väldigt bra för att vara första gången! På platsen där vi körde fanns det en jävla katt som sprang över vägen typ hela tiden så jag var jätte rädd att jag skulle köra över den :/ fast det gjorde jag ju inte som tur var haha! Idag väntar en innebandy träning är redan sjukt taggad! :D

Inget internet hemma!

Har inget internet hemma så det är inte jätte lätt att blogga men jag hoppas att vi snart får tillbaka det för det har typ vart borta i en vecka :o Man iallafall så jobbade jag i lösdags! Jobbade på rally-sm och tog inträde! Fyfan vad jag frös, vi började jobba halv 8 och fick åka hem vid typ halv 3!

Varför händer allt på samma gång!?RSS 2.0