vilken profilbild ska jag ha på FB?

1.
2.
3.
4.
rösta nu!! x)

Fredaaaaaaaag i mitt ♥

Fan vad skönt det är med fredagar!! slutar väldigt tidigt idag så jag kommer hem typ vid 13:00 ;) sen vet jag inte vad som kommer att hända men det är fredag så något kul blire :P

Träning!

Snart drar jag till fotbollsträningen :)
spegelvänd x)

Fösta doppet!!

Igår tog vi första doppet i spabadet! såå skönt och väldigt varmt!

praktikplats!

Har börjat fundera på om jag ska fixa praktikplats själv så att man verkligen får det man vill ha! För det finns ställen som jag absolut inte vill hamna på! Aja vi får se vad min lärare säger imorgon ;) Nu ska jag skriva klart min redovisning och sen öva som fan tills onsdag!10 minuter!

Igår hade jag match med damlaget men hur mycket speltid fick man? 10 min!! Inte så jävla värt att va med då! även fast jag är målvakt och spelar ute i damlaget så vill man ju ha speltid! Vi vann med 4-1 och vi hade ett stort övertag hela matchen så jag förstår inte varför ingen av oss 4 på bänken fick spela så mycket!!? Om han hade vart smart så hade han vilat några tills nästa match som nästan är viktigare än den igår!! men men ingen jag kan ändra på nu, är bara så sjukt besviken!


Lördag den 17 sep. kl:11:57

Godmorgon! Vaknade för typ en kvart sen och jag är fortfarande väldigt trött! Idag blir det VFO med Lollo! Det var typ ett år sen jag var i V-åker sist så det ska bli kul och se om det finns något nytt! Fast det tror jag inte!
£.ƒ

Eller?

Kul att man får veta idag att man har prov i morgon :o Inte för att provet är så svårt men fan läraren ska inte glömma bort att säga till oss att vi ska ha prov! han sa det till den andra gruppen men fan inte till oss!! kan i alla fall nästan allt nu efter att jag har pluggat i ca en timme x)
vill ha tillbaka längden och färgen!!

Onsdag.

Jaha då var det onsdag igen!! Nu på morgonen har jag först lektion i 30 min och sen ska vi till någon affär och ställa ett par frågor ;) Aja igår var el-gubben hemma och oss och skulle kolla vad det var för saker vi behöver innan han kan koppla ihop spabadet! Så under veckan kommer pappa få en jäkligt lång kabel som han ska dra igenom nästan hela huset och sen efter det kan el-gubben komma ;) Så det kan vara klart till helgen eller till början av nästa vecka :D
Snart behöver vi inte frysa när vi sitter i den här!! :D

Spabad!

Ja igår kom ju vårt spabad! Vi fick hjälp med att bära den till sin rätta plats av några i byn. När den var på plats och vi skulle öppna den så är den fan inte vit utan den är grå! jävlar vad arg jag blev då!! visst den var inte ful men har man beställt ett vitt spabad så vill man fan ha ett vitt också! Så nu ska vi ringa till dom på måndag och se vad som händer, om vi får ha kvar den vi har och får lite pengar istället eller om dom hämtar den vi har och så får vi en vit!

9/9-2011

Nu är man helt feberfri och jag mår väldigt mycket bättre :) bara lite snuvig fortfarande!
Idag typ vid 9 kom vårt efterlängtade spabad hem (glad) men det kommer inte bil installerat förrän någon gång under nästa vecka :/.. Bilder kommer i kväll när den står på sin rätta plats :D ♥

Feeeeeber!!....

Typ under hela dagen idag har jag känt mig väldigt mycket bättre och jag har typ inte haft någon feber alls! men nu på kvällen så jag bara blivit sämre och sämre och så har febern stigit igen!! Fan jag hatar det här! nej nu ska jag försöka få i mig lite mat! ses..

Jobbigt att vara sjuk!

Absolut inge kul att vara sjuk! Jag har typ inte sovit ett skit inatt och jag kan inte sova nu heller pga att jag har fruktansvärd halsbränna och feber :/ sånt är livet! Jag hoppas att jag är bättre ikväll så att jag kanske kan gå till skolan imorgon! ;) ses.

Fotboll

Jag och Lollo åkte förut och kollade på när våra bröder spelade match mot Julita! dom förlorade med 3-0. Aja men iallafall, snart ska jag åka iväg och spela match! jag är sjukt taggad! nu ska jag packa klart.


RSS 2.0