Norrköping i morgon!!

I morgon ska jag till Norrköping för att spendera "lite" pengar! förutom det roliga i Norrköping så är det tråkiga att det är söndag i morgon =/ snart måndag alltså!! och på måndag ska jag kl 11 till sjukgymnasten för att kolla vad som är fel med min rygg. Det ska bli skönt att få veta vad problemet är men jag är också väldigt nervös, tänk om han säger saker som man inte alls vill höra!! t.ex att jag inte får träna på resterande säsong.
 
 
 
   

Första tre dagarna!

Ja nu har dom 3 första skoldagarna passerat! Nu är det bara 295 dagar (räknar med helger o lov) kvar till studenten. Snart är jag fri!!!! Jag jobbar som fan hellre än att sitta i skolan och få damp på både lärare och elever!!   Hoppas att detta år går fort och att allt går bra med alla betyg! Kämpa nu Emma!!!!! :P 
 
Studenten 2013! ♥

I morgon är det fredag! :)

Till vilken nytta? jag jobbar på lördag så jag får iallafall inte sova!! Fast jag ser iallafall fram emot det! Jag och Linda ska yra runt och skapa kaos ;) haha nej men vi kommer få springa runt i alla fall!! ;)
 
Nu sitter jag och väntar på att två muppar ska komma hem så att jag kan gå och lägga mig! 
 
på måndag smäller det, då är jag tillbaka på innebandy planen!!! LÄNGTAR!! :D 
 

Mycket jobb!

Som sagt så har jag jobbat väldigt mycket under dom senaste veckorna så har inte haft tid med bloggen! Nu har jag bara 5 dagar kvar att jobba, i morgon, torsdag, fredag, lördag och måndag. Sen börjar skolan den 22. Jag hade ingen ångest över skolan förut men när jag fick se schemat så fick jag en aning ångest!!!  
 
den dagen som kommer vara bäst som jag ser det just nu kommer nog vara tisdagen! sen kommer ju praktiken vara under mån, tis och onsdagarna så då behöver vi bara ståut med tors och fredagarna ;) jaja det är bara 1 år kvar! schemat kunde ha vart bättre men jag kan nog stå ut ;)
 

RSS 2.0