FÅR PANIK!!!!!

Jag får panik av att jag måste välja mellan att åka moppe till stan i kväll eller åka buss!! (inget av dom är speciellt lockande) Om jag åker buss hämtar mamma eller pappa mig på kvällen men det är inte roligt att åka buss, speciellt inte på sommaren då det är jätte varmt på bussen :o Sen har jag inga skor som jag kan ha! F**N!! Får DAMP på mig själv ibland!!! nej nu ska jag ta och lugna ner mig och äta lite!!
puss

Springtur...

Kom hem för ca 30 min sedan efter att ha vart ute och sprungit en runda! Härligt, härligt. Men det var väldigt tungt idag kändes nästan som om jag hade bly i skorna :s Det är så konstigt vissa dagar går det hur lätt som helt att springa vissa inte :s Fast det kan ju också bero på att jag körde ett styrkepass innan jag sprang och att musklerna då var en aning trötta ;) haha.
Just nu angående masken den är inte klar den ligger nu och torkar men i morgon ska det nog bli helt färdig. Den är inte av bästa sorten men den funkar ;) ska göra en till Myriam också om den blir bra!
puss

Måndag...

Har väl inte gjort så speciellt mycket idag! Det har blivit några filmer och sen vid 4 blev det en PW med mamma i regnet ;)  Nu sitter jag och smsar med Lollo och samtidigt försöka komma på hur jag ska kunna göra en party mask :s (ska ha en mask på fredag när vi ska fira Myriam) Visar resultat senare om den inte blir sjukt ful xD
puss

GRATTIS MYRIAM!!

Ett stort grattis till fina Myriam som fyller hela 18 år idag :D ♥ ♥ ♥
På fredag kommer vi och firar dig :)
GRATTIS, GRATTIS :D 

Liseberg!!

Tillbringade gårdagen på Liseberg. Det blev en väldigt lyckad dag med massa skrik och skratt :)

Tror att Balder och Kanonen var roligast eller flumeride var också väldigt rolig bortsett från att mina ben och fötter var hur blöta som helst. Fast Amanda var blötast av oss alla hihi. Hon var blöt från huvudet ner till knäna typ ;)

Jag höll på att dö i höjdskräcken så jag åkte tyvärr inte Atmosfear :/ men det gjorde Amanda, Anton och Louisa tokiga som dom är!! ;)


Jobb...

Kom hem från jobbet för ungefär en halv timme sedan. var en ganska seg dag. Hade inte överdrivet mycket att göra fast man tycker att det skulle vart sjukt mycket att göra idag. Runt kl 2 var det väldigt mycket folk i butiken och jag fick ganska mycket panik när jag fick 5 frågor på samma gång och alla var hur stressade som helst!!
Nu är jag ledig i 3 veckor och sen blir det att börja jobba igen :)
nej nu ska jag gå ut och sitta i solen en stund!! Puss..

Jag har hittat tillbaka!

Nu har jag hittat tillbaka till bloggen igen! Får se hur länge det håller den här gången ;)

Idag har vi firat min lillebror som fyller 17 år idag. Mormor och Björn kom hit och firade mig, mamma och Anton ;) jag fick 4 fina glas (exakt sånna som jag har tänkt att köpa). Nu sitter jag och tittar på fotboll Sverige - Japan (damer) och har något ångest inför i morgon då jag ska åka och jobba 9-18. Tycker inte att det är så jätte kul att jobba i charken på Willys hade velat jobba i mejerit men det fick jag inte :/... Nej gud vad mycket text det blev aja nu ska jag äta..

Kram


RSS 2.0