strömavbrott

Igår när jag satt hemma själv så gick strömmen :/ asså så jävla rädd jag blev, jag hade min dator som lampa tills jag hittade några ljus som jag kunde tända. När jag satt där i mörkret helt själv så började jag höra massa konstiga ljud så jag var tvungen att koncentrera mig på något annat så jag tog mammas mobil och smsa Lollo och fråga vad hon gjorde. Jag fick till svar efter en stund att hon inte var hemma, jag svara med att vi hade strömavbrott i marmorbyn och att jag var helt själv, fick till svar: ojoj, varför är det strömavbrott? asså vafan Lollo hur ska jag kunna veta varför det är strömavbrott? jag sa det hon hade skrivit till mamma (dom hade kommit hem då), och hon bara skrattade och sa ja det var en bra fråga. aa iallafall så kom strömmen tillbaka sen efter ungefär en timme.

puss


27 okt.

Under dom senaste 3 dagarena har jag vart lite deppig :( så jag har inte velat skriva något på bloggen :/... Det var först idag som jag kom på att jag inte kan trycka ner mig själv så här. jag kunde inte ens träna igår för att jag var så deppig.. även fast jag inte har visat det så har dom här 3 dagarna vart dom värsta i hela mitt liv...

blider!


haha dom här bilderna tog Lollo och jag under tiden vi tittade på idol ♥..
nee nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon..
puss.

Mat.

Nu gör jag mat till imorgon när jag och pappa ska åka till Eskilstuna för att jag ska spela fotboll. Jag kommer ha ett pass från 9:30 till ca 16:15. sen efter det så blir det avslutningsfest med laget x).....
senare ikväll kommer bv hit, vi ska titta på idol :) ♥
pöss...

Marmorbyn

idag slutade i 15:30 men jag var tvungen att vänta i stan till kl 17:00 för då skulle jag ha utvecklingssamtal. Men under tiden som jag väntade så gick jag runt i lite olika affärer. Jag träffade Lisa (min kusin) på H&M där hon jobbar, jag fick då reda på att dom ska flytta till marmorbyn, tycker det är lite kul :D men ändå lite konstigt på något sätt.
Nu ska jag försöka plugga lite, har prov imorgon i turism :/
puss

GLAD....

Jag gick vidare :) jag är en av dom 19 spelare som gick vidare, asså så jävla glad jag är :D..
men jag har inte nått mitt mål med det här än jag ska fortfarande klara mig kvar till det sista steget då vi bara är 16 spelare kvar. men det kommer att bli en tuff uppgift.
skulle också behöva nya fotbollsskor :) skulle vilja ha någon av dom här!
puss.

Bosön...

Nu har jag fått sova ut efter en tuff och rolig helg på Bosön. jag fick vara hemma idag för jag har så ont i hela kroppen, jag kan knappt böja på mig, jag har blåmärken överallt och sen fick jag en lårkaka igen :(... Men det var så klart värt all smärta :).
Jag trodde aldrig att jag skulle palla passen som var 4 timmar gånger 2 den första dagen och sen den andra dagen 4 timmar + 1,5 timme. Det vara jätte jobbigt på det sista passet som var 1,5 timme, för då var kroppen så tung och känslig..
Idag får jag reda på om jag har klarat mig vidare till nästa träning + match den 23 okt.

Puss på er.

HP1A...

Nu sitter jag ensam hemma och har tråkigt :( jag måste plugga men jag är så trött på allt pluggande, så ne jag tänker inte plugga nu. Imorgon blir det storpackning inför lördag o söndag ♥ ( har fotbollsläger då)...
Här kommer lite bilder från skolan idag :)

♥ HP1A.....

Puss

hejdå säger jag bara!

Idag händer det, jag kommer att ta bort specialidrotten från mitt schema. Jag har typ fått nog, det är inte roligt och sen behöver jag mer tid till allt plugg.
kram!

Plugg

Nu sitter jag och pluggar (men det går inte så bra xD), det är jätte tråkigt fast jag måste göra det för vi har prov imorgon :/.. sen blir det att åka till gymmet.
(det fick bli lite mupp-bilder)

Rally-SM

Idag har jag jobbat på Rally-SM. Det var ganska kul att få se när dom körde men det var inte lika kul att jobba :/.
vi fick se Ramona Karlsson köra det var rätt coolt. Vi fick också se när en bli voltade men allt gick bra!
(på bilden: Ramona Karlsson och co-drivern Miriam Walfridsson)
puss o kram!

Freeedag!

Nu äre fredag :D fast först har jag ju en tråkig skoldag framför mig :/
sen ikväll blire va med Lollo åå titta på idol :D
puzz

klippt mig!

Idag så klippte jag mig :) eller Lollo klippte mig. Det blev jätte bra, är super nöjd.. Nu sitter jag i soffan och har jätte ont i magen haha förut när Lollo och jag var ute och gick så klaga jag på min mage hela tiden! visst vare kul Lollo! x) vi får gå ut och fota imorgon igen för jag fick inte så många bilder :/
Karmzz

träning!

Idag blir det träning på gymmet med Lollo istället för att vara med på fotbollen! jag måste vila mitt knä tills på söndag :)
Imorgon ska jag klippa mig, men jag vet inte hur jag ska klippa mig, jag skulle vilja färga men det får jag inte! :(.. får se om Lollo har några bra ideér.
Kramizzar!

RSS 2.0