29 april

jaha nu gick den super konstiga saken (Lollo) hem för att äta lite mat :) men kommer tillbaka sen och det är bäst för henne det!!
LYSSNAR PÅ MUSIK SOM FAN NU ASSÅ! för sen försvinner min spotify :(:(:(:(
Lollo innan hon ska gå hem ;)
puss ♥

sitter i solen och har det bra!

Det här är nog det bästa påsklovet som vart! bara sol och det är typ 20 grader man kan ju inte klaga på vädret direkt! Det känns verkligen som om det är sommar nu. Jag undrar hur varmt det kommer att bli i sommar om det är så här varmt nu när det bara är vår! :o
var ute och sprang med Lollo förut :) det var väldigt härligt att ta en liten springtur :P välbehövligt efter all mat och annat gott som man åt igår! har också bestämt mig för att jag ska skaffa lite mer muskler och kanske lite mer magrutor (inte magrutor så att det syns jätte mycket utan lite sådär lagom). Alla säger att jag är vältränad men det är jag inte och jag ska fan lägga ner mer tid på att bli vältränad!!
puss

Glad påsk!

Mycket godis har det blivit idag vilket innebär en hel del träning i morgon ;)
Tittade just på en ganska bra film, prince and me. Inte den bästa film jag har sätt men man blev glad av den :) och så tycker jag att skådespelarna är väldigt bra och det är ju en fördel :P haha.
solen lyser vilket är väldigt lysande (haha) och alla är glada :) så
GLAD PÅSK PÅ ER!

hoppsan!

höll på att ha sönder min dator förut :o jag satt och drömde när jag helt plötsligt fick ett sms av Lollo! fyfan jag typ flög av rädsla + att datorn flög också men den fick jag tag på så inget hände som tur var. Jag hade tydligen lyckats att ha högsta volym på mobilen och jag hade den typ vid örat :o så ni kan ju förstå att jag blev rädd! x)
puss ♥

snart träning men inte för mig :(

Snart ska jag egentligen träna men eftersom jag fortfarande har ont i örat så får jag inte träna för pappa :( men jag ska iallafall upp till plan åå kolla och såklart ta lite kort :D
sol ♥

sol

har bränt mig på benen! När Lollo var här förut så satte vi oss i solen en ganska lång stund och vi brände oss båda två :) härligt med lite sol men det värsta är att jag inte blir brun :( utan jag blir RÖD, hatar det!!
Nu försöker jag att fixa min iphone! försöker att uppdatera lite program så att det blir lite bättre ;) det går inte så bra just nu men jag tror jag kommer på hur man ska göra snart :P
puss

Sjuk!

Jag har vart sjuk hela jävla helgen :( så oerhört förbannad jag är på att man ska bli sjuk när man ska göra massa saker :/ jag har haft feber och ont i ett öra :(... Ne nu tänker jag slänga iväg ett sms till Lollo och se om hon ska med ut och gå :)
puss

inget internet!

har inte fast något internet så det är därför jag inte har kunnat blogga :( tråkigt tråkigt,
nu sitter jag och väntar på att kl ska bli så mycket att jag kan gå upp till fotbollsplan :) är sjukt taggad och tänkte att jag skulle gå till fotbollsplan lite tidigare idag också :P roligt roligt ;)
puss

trött....

kom just hem efter en lång dag! första spela jag match det gick absolut inte bra så det vill jag inte prata om!! sen var jag och kolla på när bror spela innebandy dom vann kvartsfinalen men sen så förlorade dom semifinalen och kom på en delad 3:de plats :) Det var inte så lätt att typ springa runt till alla hallarna med en stukad fot! den är lite blå och gör jäkligt ont. men så är livet när man ska spela fotboll :P bara att bita ihop men blir det värre tills imorgon så blir det säkert ingen skola för min del!!
nu ska jag äta lite chips och se på någon bra film :D

Nya!

igår va jag ute och sprang igen men den här gången utan Lollo, hon va lite lat och sen behövde hon plugga!
Jag fick också mina målvaktshandskar igår :) väldigt glad! fick ett par inom laget och ett par av min sponsor, ska också få två målvaktströjor av min sponsor, men dom får jag när dom är färdig tryckta :D
handskarna jag fick inom laget!
handskarna som jag fick av sponsorn!

igår!

Igår var jag ute och sprang/gick med Lollo :) Det är SÅ mycket roligare att springa med någon än att springa själv! fast det finns en nackdel med att springa två! man har ganska mycket att prata om iallafall när det gäller Lollo och mig :) men det är bara kul! ;D

2011

Idag på morgonen så hade jag absolut ingen lust med att gå till skolan, men sen kom jag på att vi skulle ha några viktiga lektioner så tillslut åkte jag till skolan iallafall ;) Nu ska jag plugga lite har prov i morgon :)
sjuk bild på mig och Myriam :)
och en sjuk bild på mig och Amanda :)

Spring!

nu ska jag ut och springa :) känner mig jätte taggad ;) ska bli härligt och få komma ut i det fina vädret! men först innan jag ska ut och springa måste jag fixa lite musik till mobilen för jag har inga bra springlåtar :P och det måste man ju ha!
vart är min sidecut :O på den här bilden syns det inte alls att jag har sidecut jag kan liksom gömma den hihi :)
(mitt hår är blött på bilden så det är därför det ser ut som det gör haha)

fan vad arg jag är!

Jag är så jävla arg just nu! men det konstiga är att jag inte vet varför (kan vara för att jag är trött) :o känner att jag bara vill hem och träna har så sjukt lust med att träna just nu, men när jag kommer hem så kommer jag inte vilja träna!! Hur ska jag klara mig idag! stackars dom i min klass! att få stå ut med mig när jag är arg är inte kul ;/
puss

Städa = super tråkigt...

Idag är det värsta städ dagen för imorgon har vi visning av huset och då måste allt vara snyggt och prydligt! man kan säga att jag inte är på städ humör och städningen går verkligen INTE framåt! Hur ska detta gå! Någon som vill komma och hjälpa mig och städa? :)...
puss

Fredagsmys!!

Lollo har vart här idag och vi tittade på talang och parlamentet :) parlamentet var inte så bra :( tråkigt att det inte kan vara lika bra som det var förr!!
your never walk alone

RSS 2.0