GOD JUL!

God jul på er alla! I morgon kommer det bilder på vad jag har fått ses då! byebye.. Ha en fortsatt trevlig julafton :D

Fiilm!

Film med Lollo :D


Naturkunskap.

Sitter just nu på naturkunskapen och vi har grupparbete! Det suger! Slutar denna lektion 14:00 och sen är det bara en timme kvar till jag ska iväg och jobba. 15:00- 18:30 blir det idag sen ska jag iväg på ett spelarmöte och efter det är det träning! Roligt ;)
SOMMAR!!

ojoj!

Det är mycket just nu så jag hinner inte blogga så mycket nästa vecka! :/. Jag ska gå i skolan, jobba och handla julklappar :o (jag kommer dö) mitt schema ser ut såhär:
Lördag- jobb 10-15 och kanske handla julklappar!
söndag- ledig
Måndag- skola 8:30-14:55 sen jobb 15-19 sen träning 19:15-21:30
Tisdag- skola 8:30-14:55 sen jobb 15-21
Onsdag- skola 8:30-12 sen jobb 13-19
Torsdag- jobb 12-19 kanske 10-19 (kanske handla julklappar!)
Fredag- jobb 14-19 kanske 10-19 (kanske handla julklappar!)
Nu väntar jag på att Lollo ska komma! fast det lär nog ta ett tag innan hon kommer :P
puss

plugg!

Försökte göra lite på svenskan men jag fattar inte ett skit så det tar jag i morgon! Nu håller jag på med naturkunskapen och lite saker om rymden! har skrivit nästan 4 sidor och jag är inte klar än :O nej nu har jag huvudvärk så det räcker! ska vänta på att vi ska äta och sen blir det till att gå och lägga sig för jag kan knappt hålla uppe mina ögon!!
puss o god natt! ♥

Roooligt!

Idag skulle jag bara vilja lägga mig i sängen igen och sova! Men nej idag har jag ett jätte roligt matteprov framför mig! Hoppas att det går någorlunda bra ;)
puss

11-12-13!

Idag gifte sig mina föräldrar eller ja dom skrev på ett papper och sa ja!! inte så komplicerat. haha jag gillar datumet 11-12-13 ;) Aja nog om det! Nu ska jag plugga lite har ganska mycket som ska göras :/

Igår!..

Igår slingade Lollo håret på mig. Det är lite ljusare med några mörka slingor i. Väldigt fint! Nästa gång jag ska ändra mitt hår ska jag nog färga det brunt :P har alltid undrar om jag skulle passa i det.
Här kommer två bilder på hur resultatet blev (inga bra bilder eftersom min kamera inte ville samarbeta idag)

Hemma!

Kom hem för ungefär 15 min sen. Har jobbat i den nya butiken från 10-15 och i den gamla butiken från 15-17. Det finns ganska mycket att göra i nya butiken så tiden går väldigt fort när man är där. Men idag var det väldigt roligt att va i gamla butiken för att Gosia var där! Hade inte träffat henne innan men hon var jätte trevlig och det var väldigt lätt att prata med henne ;) Det är bara synd att hon inte ska jobba i morgon också :/ aja I morgon ska jag bara jobba i gamla butiken, om inte något händer ;)
puss!

snart praktik!

Snart ska jag dra ner till Lollo för att sen åka till praktiken! :D
puss!

SNÖÖÖÖÖ!

När jag öppnade dörren imorse för att gå till bussen fick jag en chock av all snö som hade kommit :0 och det snöar fortfarande! hmm föresten så har jag lite fel skor på mig idag haha halkar runt som jag vet inte vad ;) bara jag håller mig på fötterna så ä jag nöjd! :D
puss

Dec. 5, 2011

Igår bodde jag typ i Duveholmshallen ;P först hade bror innebandy match sen hade jag innebandy match och efter det så spelade AIK - Umeå! En söndag med bara innebandy :D
Bror
delar av mitt lag!
Bilden kommer från kkuriren.se

Praktik.

Kom just hem från praktiken! Hade inte jätte mycket att göra idag så vi satt typ nästan hela tiden. Det var iallafall mer folk idag än vad det var igår :P Sista timmen roade vi (Daniel och jag) med att kasta en penna till varandra och då har man verkligten tråkigt ;) hihi

oj hej igen!

Det var ett tag sen! haha kom typ nyss upp från spabadet. Satt där ganska länge och pratade med Lollo och nu är mina händer helt skrynkliga ;) I morgon är det praktik igen så snart ska jag gå ock lägga mig!
puss o godnatt ♥

RSS 2.0