HP2!!

Första skoldagen är över och jävlar vad irriterad jag är!! Vi har slagit ihop både A och B klassen så nu heter vi HP2 och är 36 st!! Jag undrar hur fan dom tänkte. schemat är helt fuckat och vi har blivit indelade i två grupper och så klart så ska vi va tvungna att dela på oss! men vi försöker fixa det genom att byta grupp med två st MEN det dåliga är att vi inte får byta för en lärare men vi får för en annan och nu måste dom ha ett jävla möte om det och sen får vi se om vi kan byta! :O Asså jag undrar vad är problemet med det hela? nej jag blir bara irriterar så fort jag tänker på det!! Aja slutar iallafall tidigt både torsdagar och fredagar så något positivt finns det iallafall :) slutar 12:45 i morgon!
Det var skit sköj att träffa tjejerna igen ♥♥

Springa!

Idag är det träning med pojkarna som gäller och sen efter det så hade jag tänkt att jag skulle ut och springa, för nästa år ska jag springa kk-joggen eller något annat! Så jag måste ligga i för jag vill klara antingen 5 km eller 1 mil på så bra tid som möjligt ;) (haha egentligen vill jag vinna hela skiten men jag tror inte jag hinner bli så bra på bara ett år)

You can take everything I have
You can break everything I am
Like i'm made of glass
Like i'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper!


bilder!!!!!


Nu har Mirre tjatat om dom här bilderna ett tag så det var bäst att lägga ut dom ;)!!

match!

idag har jag vart och spelat en träningsmatch med damlaget! vi vann med 3-2. jag stod i mål första halvleken och sen spela jag ute på topp (vilket är väldigt ovanligt att jag gör) men det var hur kul som helst att spela ute! fast jag fick ett par riktigt bra smällar!! Först en smäll på knät och sen blev jag ner tacklad i straffområdet men fick ingen straff fast jag fick ett par riktigt fina märken på ryggen efter att en av deras spelare klev på mig!! sen fick jag en boll i ansiktet som träffade tandställningen som vanligt! fyfan vad det rann blod :o sen va det någon jävel som spela väldigt fult och sparkade mig på armen så nu har jag både sår och är jävligt svullen där!! tufft att spela fotboll men så jävla kul det är :D haha nu ska jag nog sova är riktigt trött! måste vila tills imorgon för då är det träning ;)
det syns inte så bra men det är smällen som jag fick på knät!
man ser inte hur svullet det är men man ser några av alla sår och rivmärken jag har på armen!
haha ibland får man leva med lite smärta ;)

Sova?

Funderar på om jag ska sova nu! Aa kanske jag ska göra, jag är ju ganska trött! Godnatt ♥

Okej! Vafan!!!

Fick idag reda på att vårat spabad inte ens är i Sverige! Vi kommer att få veta på måndag när den ska komma till Sverige! Den åker med båt från Kanada, men det var inte en jävel som sa att den inte fanns i Sverige när vi köpte den! Ne jävla lögnare, han sa att vi skulle få den vecka 30 och va är det för vecka nu?! 31 och snart 32 och spabadet är någon stans mellan Kanada och Sverige!! Det tar ju as lång tid att åka med en jätte stor båt därifrån hit!! Aja vi får den iallafall innan året är slut! (eller?) ;)! Nu till något annant idag fyller Lollo hela 18 år :) jag har inte firat henne idag utan det får bli en annan dag ;) men ett stort grattis till dig och hoppas att du har haft en toppen dag :) ♥

Minigolf!

Vart och spelat minigolf med Myriam, Amanda och Amandas lillasyster Elin!
hade hur kul som helst :D åå gissa vem som vann? jo jag haha ;) Amanda kom 2:a, Elin 3:a och Myriam sist!
Myriam
Amanda
haha
Amanda sparkade ut sin boll på gatan! hahaha
Elin
Någon tog kort på den här!! Tror det var Amanda!! haha jätte fin!
.
Tack för en toppen dag tjejer! ♥♥♥

RSS 2.0