Jävla rygg!

Har fruktansvärt ont i ryggen! Kan inte böja mig något, det gör ont även fast jag inte rör mig!? :O Om det inte är bättre ikväll så blir det sjukhuset förmodligen men jag vill inte åka dit för dom kommer bara säga att jag ska vila och vila är något jag inte kan göra just nu!! har DM på söndag i innebandyn och jag vill inte missa det!!! FAaaaaaannn jääääävla skiiiiiiiiit!!! Varför just nu??

Mot Örebro!!

Åker just nu till Örebro för att sova över hos en gammal klasskompis! Vi har inte träffats på över 1 år så det ska bli väldigt trevligt att träffa henne igen :)


Sjuk!

Har vart hemma från skolan idag pga att jag mår as illa! Känns som om jag ska spy hela jävla tiden! Arg är jag också för att jag missar en viktig träning idag!! Inte för att jag vet om mitt knä klarar av en träning just nu men jag vill som fan träna! Gjorde illa mig på cupen i lördags :/ vi kom tvåa föresten :) ganska bra men jag hade räknat med mer :/....


Fredag 20/1 2012

Fredag igen :) Prov snart som jag inte har pluggat till hihi får se hur det går :P sen en lektion till och efter det får jag åka hem :D Senare idag ska jag sätta mig i spabadet och bara ta det lugnt har ju cup i morgon med DFK ;) ska upp tidigt som fan i morgon också vi ska åka 6:45 ;/ jag ska stå första matchen som är kl 8 sen får jag stå över en match och sen är det min tur att stå igen sen står jag över en match och efter det vet jag inte om jag får stå något mer det beror helt på om vi går vidare från gruppen!
puss

Fotboll eller inte?

Jag har börjat känt en ångest över att åka till fotbollsträningarna :s sjukt konstigt! Det kan vara så att jag känner det bara för att det är ett nytt lag och att jag inte har kommit in i laget än!! Man jag kände absolut inte såhär när jag hade börjat med innebandy, då ville jag åka till träningarna. Jag hoppas att det blir bättre sen mot sommaren för annars kan jag behöva ta en paus från fotbollen! Och det vill jag egentligen inte :/

puss från en sjukt otaggad person!

Varför söndag idag för!? varför inte lördag!?

Det har vart en ganska lugn söndag idag! Har inte gjort så speciellt mycket! Har bara spelat ps3 med mamma o pappa och sen kom Lollo och då badade vi en stund! Efter det var det handboll på tv:n sen skulle jag gå ock lägga mig och gissa vad jo då får jag den där ångesten över att det är skola i morgon :/ vill absolut inte till skolan i morgon!! ska jag vara sjuk? nee då får jag inte träna på kvällen :( aja hoppas att morgondagen går fort som fan!!!
Godnatt! ♥

Fotbollsträning!

Sitter och väntar på att fotbollsträningen ska börja x) Det är utomhus idag så glad är jag men det är inget härligt väder direkt :P


Innebandymatch!

Gårdagens match blev en vinst med 7-5!

What if!


10/1-1012

Första dagen i skolan var hemsk! ucsh fy och blä! Svenskan får jag allvarligt damp på! Vad man en gör så är det fel!! tänker inte göra ett skit med den där jävla svenskan jag skiter i den! bara jag får G så är jag nöjd!! Aja nu ska jag försöka tänka på något roligare ;)Sista dagen!

I morgon börjar skolan igen. Ganska tråkigt faktiskt men det positiva är att jag får träffa alla underbara personer igen! Idag ska jag inte göra så mycket bara vila och försöka att träna ikväll :/ Har riktigt ont i hela kroppen! fyfan!

Klarar jag av det?

Kan jag klara av att vara uppe nästan hela natten bara för att jag vill se Sverige ta guld i ishockey!? Tror fan inte att jag kommer lyckas! Är redan jätte trött och matchen börjar om ca 1 timme och 10 min :0 Aja vi får väl se hur det går x)


hej igen!

Tillbaka igen!
Var ute och sprang förut. Hade inte förväntat mig all is som var på gatan, men det gick bra i alla fall! Det var typ bara den gatan som jag bor på som var väldig isig.
Innan jag skulle ut och springa!
Bara 19 dagar kvar till den stora dagen!! Puss ♥


RSS 2.0