tråk...

har nu i typ 2 dagar inte fått göra något :o bara för att jag har fått utslag på ena benet som inte vill försvinna och mamma ville att jag skulle va hemma så att vi kunde ha koll på det, (tråkigt) eftersom jag inte ville åka till sjukhuset!! Det är fortfarande inte bra men nu får jag iallafall gå ut ;) Nu sitter jag och tittar på fotboll Kanada - Frankrike och Frankrike leder med 1-0!!

27 juni

Idag har jag tränat en hel del och fyfan vad kul det var :D och varmt som fan var det ;) Nu sitter jag och lyssnar på musik (chris medina - what are words) och tänker på hur orättvist livet egentligen är! jag klagar på att jag är allergiker och inte kan äta allt och inte kan ha husdjur! MEN det finns alltid dom som har det värre... och hans flickvän är en av dom!! Tycker så synd om henne.
(i morgon är det sista matchen innan jag/vi får ledigt från fotbollen en stund, sååå skönt att få lite ledigt från det!!)
bilder från igår:
puss

superdag med Bv!


Låt inte rädslan hindra dig från att spela spelet! glöm aldrig det Lollo!!

Sitter just nu vid min andra dator och tittar på gamla bilder. och titta vad jag hittade, as gamla bilder på mig och Lollo! Jag hittade också några gamla videoklipp av oss och tårarna bara börja spruta! såå jävla härliga tider det var då.. önskar att man kunde få uppleva dom igen. (synd att min dator är dum och inte vill lägga upp videoklippen :/.) haha asså bilderna! fyfan vad smarta vi ser ut ;) eller inte!
nu ska jag titta vidare på alla bilder och videoklipp och skratta en stund till :D
puss

18 juni

Idag har jag spelat match mot Flen, det gick super bra :) vi vann med 5-3 eller 6-3. Det blev så mycket mål att jag tappade räkningen!
Hmm vart tog det underbara vädret vägen? när vi spelade match så va det as varmt och nu regnar det som bara den :O helt sjukt ju!!
mycket regn!!

bloggen!

kommer att blogga mindre under sommarlovet bara så ni vet det :/ men efter sommarlovet så kommer jag blogga mer ;) det lovar jag :)......
Bror och Robin
Martin
Jens, bror och Feffe
Malin och Martin

Bal 2011

Igår hade Vidåker bal...
Martin, Feffe och bror
Simon och Bror
Robin
Feffe
Malin och Robin
Sanna och Martin

fy fan vad varmt det är!!

jag håller på att dö av värme! inte för att man ska klaga allt för mycket men det är jätte varmt ute + att det är varmt inne också! tur att Lollo och jag ska ner och bada sen efter att jag har tränat :P fett skönt det ska bli! :D
kall cola är aldrig fel :D

blev ingen fotboll istället...

istället för fotboll så gick vi ner och badade :o skit kalt!! jag doppa mig inte men jag va i till midjan :) Men Jacqueline och Anton badade eller Anton blev i knuffad sen flög han upp haha :)
bilder från igår!

Fotbollsplan

Drar upp till fotbollsplan snart för lite egen träning :)) får se om dom andra 2 lata personerna i huset också följer med :P

Örebro - Linköping

Idag har jag vart och tittat på när Örebro- Linköping damer spelade :) Örebro vann med 2-1. Det var en ganska bra match. Bilder kommer senare :P

film

Titta just klart på en film, A walk to remember. åå den är så bra.. Börjar gråta varje gång jag ser den. Man typ börjar se livet på ett annat sätt efter att man har sätt den filmen. Iallafall så gör jag det. Tänk liksom om man själv hade den där sjukdomen, jag blir bara rädd av att man "nästan" går och väntar på att man ska somna in :o hur skrämmande är det inte att bara veta att man har ett visst antal dagar kvar att leva!! nej fy! Tycker väldigt synd om dom barn och vuxna som lider av sjukdomen. Önskar man kunde göra mer än att bara tänka på dom!!

slutet var nära

Idag hände det som absolut inte får hända! eftersom jag är allergisk mot det mesta så får jag special mat i skolan, och idag så gick jag och hämtade min mat som vanligt men det var bara det att jag fick fel mat!! dom sa att jag kunde äta skolmaten MEN det var majonäs i den maten och jag tål inte ägg och det finns i majonäs!! jag visste ju inte om att det var majonäs i det så jag tog den maten men jag kände på mig att det var något som var fel, men ändå så åt jag lite (väldigt lite) och sen kommer två tjejer från köket fram och säger att jag hade fått fel mat :O när dom sa att det var ägg i så trodde jag fan inte mina öron!! ÄGG som jag är as allergisk mot hade jag ätit och vad skulle hända med mig efter en stund!? fan vad rädd jag var att min hals skulle svullna upp och jag inte skulle få någon lust!! men eftersom jag inte fick i mig så mycket så kan det vara därför jag inte har reagerat änu. Men den reaktionen kan komma om 2 dagar att jag tex får utslag!! och sen så kan man klara av att äta det en gång men nästa gång man äter det så kan man reagera jätte starkt! :o allt var iallafall as läskigt och vet inte om jag kommer sova så bra i natt!! Hoppas inte det händer någon mer gång!!

RSS 2.0