lägger ner bloggen ett tag......

Jag kommer att lägga ner bloggen ett tag men jag kommer att börja blogga igen efter ett tag!! Vi ses efter ett tag igen ha det så bra så länge x) ♥

22/1 - 24/1

helgen har vart ganska jobbig, jag fick inte sova länge någon gång!! först i lördags så fyllde jag år (17 år) :) och då va alla tvungna att gå upp tidigt för farmor, mormor och moster skulle komma jätte tidigt till oss :O varför vet jag inte. och sen på söndagen så skulle jag spela match mot Flen, det gick ganska bra, det var bara en tränings match så vi spelade 3 gånger 20 min. Det blev 0-0 första matchen, andra blev det 2-2 och sista matchen va vi så trötta så vi förlorade med 4-0. Ikväll ska jag gymma med Lollo och mamma det kommer som fan inte gå bra för jag har ont i hela kroppen efter matchen :O
puss

Skolan...

Sitter i skolan nu vi börjar 10:15, eftersom det bara går in en buss till k-holm så måste jag sitta här och ha tråkigt medan alla andra kan vara hemma och sova!!
puss

Handboll

Nu sitter jag och tittar på handboll, just nu är det Tyskland-Spanien och det står 21-18 till Tyskland. Snart blir det mera handboll då ska Sverige spela :) + att jag ska se idrottsgalan samtidigt :O vi får se hur det kommer att gå haha..
puss

nu är jag tillbaka!

I torsdags kom jag hem från Säfsen, men jag har vart väldigt lat och inte bloggat på ett tag ;) men här kommer iallafall lite bilder från Säfsen:
så det får bli sista bilden :) nu ska jag städa vidare sen ikväll blir det träning med dam-laget!
puss.

2011..

Idag ska det sista packas, för imorgon åker vi :). Igår var en jobbig dag för då skulle nästan allt vara klart, men så blev det inte :O, det som inte är klart än är typ allas kläder det är typ ingen som har packat några kläder + lite till :O jag ha bara tagit fram allt det jag ska ha nu ska jag bara få ner det i en väska haha kommer nog inte gå så bra! sen ska man börja tänka efter och försöka komma på om det är något man har missat. Ikväll blir det iallafall att packa in allt i bilen och det kommer nog inte gå så bra för det är mer som ska in i bilen det är året. vi får se hur det kommer att gå...

05/01-2011

Hade världens bästa kväll med tjejerna igår. det var super, vi måste göra om det ♥ :)..
Idag har det vart en ganska jobbig dag har fått gjort typ alla som ska med tills på söndag (ska iväg och åka skidor då) :). imorgon ska jag börja packa haha det är inte jätte mycket jag ska ha med mig men det är bättre att ha det gjort än att jag ska börja packa i sista stund. sen hoppas jag att Lollo blir frisk, för hon ska med oss å åka skidor :). det kommer nog inte bli så jätte kul om inte hon är med :/.
aja nu ska jag spela PS3 med bror...
puss

the bounty hunter...

jag kom typ just hem från ö-bro. Jag har köpt en tröja en film och ett skal till min iphone. Det fanns typ ingenting det var bara rea i några affärer :O det tyckte jag var lite konstigt... Nu ska jag titta på filmen jag köpte (the bounty hunter)..
puss

Gott nytt år och grattis mamma!..

Nu är det ett nytt år och idag fyller mamma år, snart ska jag göra tårta medan pappa och mamma är på bio.
puss

RSS 2.0